/ Lina / Nära och kära /

Summerdays

Sena kvällspromenader om somrarna är som balsam för själen! Så vackra vyer här på landet. Och jordgubbar. skulle kunna äta hur mycket som helst. Karin var med oss ut med båten i tisdags och hade då köpt med sig en liter som vi snabbt smällde i oss.
 
Alla dessa sommardagar. Såå härligt! Vi har knappt gjort annat än varit ute med båten. Idag är första dagen sedan vi kom hem från Västkusten som vi är på torra land. Det har varit lite mulet så vi tog den här dagen till att uträtta lite nödvändigheter. Olle har klippt sig och under tiden han gjorde det var jag och handlade. På vägen till Sörping var vi förbi återvinningen och dumpade av diverse grejer och i eftermiddag har jag klippt gräset medan Olle fixat med båtvagnen. En röda vinbärskaka har jag gjort också som får bli fika imorgon då solen åter ska stråla = Hövern. 
 
I onsdags var Emilie&Co här och följde med oss med båten. En superhärlig dag! 
 
 Igår var grannens flickvän med barn med oss ut med båten. Ytterligare en fin dag. När de åkte hemåt strax efter kl 16 åkte vi utåt igen och fiskade och först kl 20.30 landade vi hemma. Rod den lilla odågan har sina hyss för sig, bland annat har han lärt sig bita av sitt koppel när han får sitta fast och inte är så nöjd med det. Det konsstycket lyckades han med när vi fiskade igår (OCH i onsdags men då kunde vi knyta ihop det) utan att vi märkte det så snabb är han att bita av det också. Nu är det dock slutgnagat för Rods del för idag har den här matten köpt ett koppel av en kedja så nu kan han gnaga bäst han vill hehe. 
 
Det var en liten update från den här semesterfiraren. Nästa vecka ser inte riktigt lika lovande ut vädermässigt men då kanske det blir tillfälle att plocka svamp och bär och fixa och dona här hemma.