/ /

Happy new year!!

Sitter i soffan och har precis ätit frukost. En stadig sådan för att kunna hoppa lunchen och gå rätt på nyårs-middagen. Även fast jag ska jobba så ska vi äta 3-rätters och mysa. Nyårsblåsan uteblir. Jag får nöja mig med landstingets outfits. Lite har jag att välja på och jag tror det blir vita byxor och vit och ljusblå smalrandig klänning haha.

Jag står för förrätten och ska bjuda på rödbetssoppa. Det med en klick creme fraiche på, yummi. Gunilla fixar huvudrätten och Sophia efterrätten.


När jag slutar åker jag hit igen och firar tolvslaget med älsklingen och hans kompis. Ett litet glas mousserande blir det också. Smidigast hade egentligen varit att åka till mamma och pappa (jag börjar 6.45 imorgon) men dom ska ha gäster som innebär att jag antagligen inte skulla kunna gå och sova som jag vill så fort klockan slagit 2009. Jag fick åka hem till Emilie också om jag ville men fira in nyåret själv, njae. Inte så värst roligt.

Nu ska jag fixa till mig lite. Dagen till ära tänkte jag ha mascara ;) Hör inte till vanligheterna på jobbet så det kan vara trevligt att piffa till sig lite!

GOTT NYTT ÅR!!!