/ Hälsa och träning / Lina /

Finfin vecka och helg

  
Redan juli och om en vecka är det dags för semester. Det ska verkligen bli skönt men jag har aldrig tidigare varit så "inte-semester-fixerad". Det gäller egentligen alla ledigheter som varit under våren och sommaren och det är ett väldigt gott betyg till jobbet. Inte för att jag inte har trivts på mina tidigare jobb men det här är något extra. I tisdags åt vi sommarmiddag tillsammans på ett nytt ställe i Sörping - Lock, Hop & Barrel. Riktigt goda hamburgare!
 
Ännu mera hamburgare blev det igår men då i Linköping på Beer & Burger. Även det supergott! Emilie undrade igår på dagen om jag ville komma dit och dricka lite bubbel i deras trädgård för att sedan gå ut och käka. Jag nappade på idén och den spontana kvällen blev väldigt mysig. Kvalitetstid med systeryster! Efter vi käkat gick vi till Stora torget och tog en varsin mango daiquiri innan vi åkte hemåt och såg på gamla roliga och söta filmklipp på mormor, Rasmus och William fram till långt efter midnatt. 
 
Firade även Rasmus som fyllde 6 år i veckan 
 Mosters lilla kelgris
 
 
Innan jag åkte till Linköping igår tillbringade vi dagen på Hövern. Det var mulet men skönt i luften och samtliga som var med åkte wakeboard utom jag. Lite airchair blev det också. I torsdags fyllde jag på mina bryn så nu får jag inte blöta ner dom under läkningsprocessen. Jag är så himla nöjd och det är SÅ skönt att numera alltid ha ett par ögonbryn. Idag blev det ytterligare en dag på Hövern när jag kom från Linköping och idag var det till skillnad mot gårdagen SOL.
 
 
En del träning har det blivit i veckan också. I söndags ett gött pass på R2P med Karin. Gjorde en himla massa frivändningar och nu verkar det som att mitt ringfinger som krånglat sedan i januari äntligen börjar ge med sig för det gjorde inte speciellt ont och det blev framförallt inte sämre. Röntgensvaret har kommit och det visade inga förändringar. Skönt! En eventuell kortisoninjektion avvaktar jag med till efter sommaren. Hoppas på att det blir bättre av sig självt. 
 
 
I veckan har det blivit tre pass med Anna. Onsdag, fredag, söndag. I fredags körde vi passet ovan men under passets slut fick jag världens magknip och blev alldeles matt i hela kroppen. Jag som var så pepp innan och kände mig pigg och fräsch. Tanken var att avrunda med två 6 minutare men det gick absolut inte så dom sparade vi och körde idag istället. Svettigt avslut på denna vecka!