/ Lina /

Veckoupdate

 
Så här vackert är det utanför vårt hus just nu. Vitsipporna var så ledsna förra helgen att jag var tveksam att de skulle klara av att återhämta sig men jodå, dom piggade på sig. På söndag ska jag fotografer Emmas syster Elin som är gravid bland vitsipporna. Övertygad om att det kommer bli underbara foton. Förra året fotograferade jag Vera och Svea bland vitsipporna och det är helt klart en av mina favoritfotograferingar genom åren. 
 
 
Efter jobbet idag snörade jag på mig mina nya löparskor och tog långvarvet på 7,5 km. Nöjd att jag faktiskt tog mig runt hela vägen för det var riktigt tungt idag. Dels världens motvind sista kilometrarna men även tunga ben och en orolig mage. Inget sällskap heller som jag är van att springa med nu för tiden som får tankarna på annat håll när det är jobbigt. Veckans träning har annars bestått av ett löppass med Emma i måndags, mitt gruppträningspass i tisdags och ett styrkepass i onsdags med Anna. En härlig träningsvecka med andra ord!
 
 
Påskhelgen försvann fort förbi. I söndags var vi hos mamma och pappa och åt påsklunch. Fikade gjorde vi ute i den tropiska trädgården. Det var något fel på ventilationen i söndags men det gjorde mig inget alls. Lite fuktigt och varmt som gjorde att det kändes som vi var utomlands. Inne i trädgården finns en stor damm med fiskar och exotiska fjärliar. En riktig liten oas. Jag förstår att mamma och pappa trivs! 
 
 
Nu ska jag hoppas in i duschen och därefter påbörja kvällens middag. Ska prova att göra en laxlasagne en kollega hade med sig häromdagen som doftade så gott. Den verkar också enkelt att tillaga vilket ju alltid är en bonus.