/ Lina /

Glest mellan uppdateringarna

Fredagsmys med lille Walter som nu är tre veckor
 
Det blir mer och mer glest mellan uppdateringarna här inne men veckorna bara rusar iväg och tiden att sitta vid datorn är knapp. Lusten finns inte heller för den delen men jag nöjer mig med mina veckouppdateringar. Bloggen är ett sätt för mig att själv kunna gå tillbaka och se vad som hände för si och så länge sedan och det är guld värt att ha kvar text och bilder från tiden då exempelvis både mormor och farmor levde. I mars fyllde bloggen 11 år och det innebär att jag bloggat nästan 1/3 av mitt liv. Galet att tänka så.
 
Veckan har varit bra och jag inledde den med ett besök hos frissan efter jobbet i måndags. Nu är utväxten ett minne blott, topparna fräscha och håret lite askigare igen. När jag ändå var i Nkpg passade jag på att hälsa på Sparven och alla gamla arbetskompisar. Många kära återseenden! 
 
Igår efter jobbet åkte Frida och jag till Tove, Filip och Walter och hälsade på. Vi köpte med oss lunch och efter lunch blev det såklart lite bebismys. På tal om den lille pysen så ska jag under dagen se till att få upp lite foton från fotograferingen vi gjorde för två veckor sedan. 
 
Den här helgen innebär en extra dags ledighet och vädret ser ut att bli strålade imorgon och på måndag. Äntligen! Idag kommer Emilie, Rasmus och William hit och hänger ett par timmar. Jag ska göra en skattkista där skatten är lördagsgodis och det gissar jag kommer att bli uppskattat. Förhoppningsvis får vi även till en vårfotografering på R och W bland vitsipporna.