/ Foto - övrigt / Resor /

Västkusten 2016

 
Sissodär två månader sedan årets sommarsemester med familjen kommer nu här ett inlägg med foton från vår vecka. Det här året åkte vi västerut, närmare bestämt till ett litet samhälle utanför Onsala söder om Göteborg. Vi hade väldigt tur med vädret och det var stekande sommarhetta de första dagarna som gav tillfälle till mycket sol och bad. 
 
 
I närheten av huset fanns det flertalet badplatser och på fotona var favoritstället. Där fanns både klippor, bryggor och en mindre sandstrand.
 
 
Nedan är lite foton från huset som låg på en hög höjd och bestod av tre byggnader. Det var väldigt skönt att ha ett eget litet hus att kunna stänga in sig i. Vi bodde i lillstugan och det enda minuset var den enormt osköna bäddsoffan som slutade med att vi sov på en 120 cm madrass på golvet hela veckan istället. Verandan var jättestor och där kunde Rasmus och William sysselsätta sig med både inlines och kickbikes. Bakom trädtopparna kunde vi skymta havet och det tog oss ca 10 min promenad ner till närmsta badplatsen. 
 
 
 
Förutom inlines och kickbike så underhöll William oss med diverse uppträdanden. Marcus och Martinus är favoriterna som han studerat väl på filmklipp så han sjöng och dansade till dom. Så himla söt. En riktig liten charmör. 
 
 
En av kvällarna firade vi pappas och farfars födelsedagar och Emilies examen. Farfar fick ett foto på mig, Emilie och farmor från Gotland och han blev rörd till tårar. Det var vi fler som blev. Snart är det två år sedan farmor lämnade oss.
 
 
Mycket fiske blev det också, särskilt för Olle. Han fick upp massor makrill som vi grillade. Riktigt gott och R och W tyckte det var spännande att kika när Olle rensade fisken. 
 
 
Enligt tradition hade vi varmrökt lax och färska räkor med flertalet goda tillbehör till middag en kväll. Det är alltid något jag ser fram emot och det här året var räkorna SÅ himla goda. Vad annars på Västkusten.
 
 
Nästa års semestervecka är ännu inte bokad men det lutar åt att det blir Västkusten igen.