/ Foto - bröllop / Lina /

Helgen

 
Kikar in i söndagskvällen för en snabb update. Helgen har gått så himla fort! Fotograferingen igår var magisk. Väderförhållande var bästa tänkbara med tunna moln som höll den starka solen borta. Vi fick så otroligt många fantastiska foton och eklandskapet ovan, wow! Visste inte ens att det fanns förrän Emma tipsade om det och det är jag henne evigt tacksam för. Fler foton kommer såklart vartefter..
 
Gårdagen gick åt till fotografering och jobb med fotona kvällen igenom. Idag startade Karin och jag dagen med ett explosivt pass i studion. Ryck, stöt och frivändningar. Sjukt roligt! Vi skiljdes åt ett par timmar när vi kom hem och möttes sedan upp för en promenad. Stannade till vid Hawaii och badade innan vi traskade vidare. Pang bom så var sommarvärmen tillbaka. Ikväll åkte vi till Sörping och köpte kebab och pizza. Orkade bara inte engagera oss i matlagning och fasen så gött det var!
 
Nu är det sovdags. Natti natti!
#1 / / Anonym:

Hej Lina! Skrev till på F ang ta foton på ett bröllop den 17 sep. Vet inte om du sett det. Har blivit tipsad av Johanna Forsell. Mvh Elin

Svar: Jag har sett! Ska svara dig ikväll när jag sitter vid en dator :)
Lina