/ Hälsa och träning / Lina /

En söndag

Söndagen är snart förbi och det har varit en söndag med lite av varje. Vi vaknade strax innan klockan 9 imorse och jag vet inte när det hände senast. Vanligtvis står ju klockan på 6 någonting när jag vaknar på helgerna. Efter frukost och lite fix här hemma drog jag in till gymmet och tränade veckans första och enda styrkepass. Böjen går riktigt bra nu, likaså höftlyften som jag kör på fotot ovan. Där är jag stark men när det kommer till marklyften så känns allt mest bara skit. Filip och jag ska träna tillsammans någon dag och då ska jag be honom kika på mig. Det kanske känns värre än det ser ut? Jag har sänkt vikten och ändrat till överhandsgrepp igen. På tyngre vikt kör jag mixat grepp (handflatorna åt olika håll) men det blir inget bra åt ena hållet med denna snea rygg. Karin hjälpte mig sist vi tränade tunga passet tillsammans men då hade hjärnan låst sig totalt och då gick inget.
 
Efter gymmet åkte jag och handlade lite inför långkoket som puttrar på spisen just nu. Jag gick in på Blomsterlandet i samma veva och fick med mig en monstera. Den gjorde sig fint i sovrumsfönstret bredvid en av lamporna jag köpe på GeKås. Gröna växter kan man aldrig få för mycket av!
 
Dags att skölja ur inpackningen som ger håret lite kärlek och kalla toner. Kan varmt rekommendera silverinpackningen från Davines för den med blond kalufs som gärna slår över i varma toner. Det vårdar och torkar inte ut håret till skillnad från vanligt silvershampo.