/ Lina /

Stångs Magasin

Scones hos Anna för ett par veckor sedan. Jag var himla sugen på det imorse men latmasken tog över och det blev en klassisk frukost - kaffe, kokt ägg, finncrisp och kesella med bär. 
 
Vi började helgen igår med en 6-rätters middag på Stångs Magasin i Linköping. När vi hade vår gemensamma examens och 30-årsfest för våra vänner förra året fick vi en Smartbox med ett restaurangbesök av Lars-Erik och Victoria. Vi har glömt av den där och nu såg jag för ett par veckor sedan att den skulle gå ut sista april. Dags att boka bord alltså. Vi var inne på att åka till Västervik i slutet på augusti förra året men då hade den restaurangen redan stängt för säsongen och sedan har tiden bara rullat på. Vi fick två förrätter, två varmrätter, en ostbricka och en efterrätt. En blandad smakupplevelse som även fick blandat betyg av oss båda. Bäst var den andra varmrätten och efterrätten. Gotländsk lammrack med lite tillbehör samt en hemmagjord vaniljglass med hjortronsoppa och en nybakad mandelkaka. 
 
Nu ska jag fixa till mig här. Idag går visst shopping-tåget och då är det bara att haka på haha. Olle och shopping händer typ en gång om året. Det är ingen idé att tjata på honom annars för känner han inte för det är det en pina att ha med honom i affärerna ;-)