/ Lina /

Blixthalka

Födelsedagsfirandet igår slutade inte riktigt som vi tänkt oss på hemvägen. Ca 3 km hemifrån i en snäv kurva tappade bilen fästet och Olle försökte parera bilen så gott han kunde men det var snorhalt kurvan igenom. Väldigt överraskande med tanke på att det inte varit halt någonstans på vägen hem och eftersom det var +4 grader. Bilen for rätt fram ner för en brant och fortsatte en kort bit genom ett stängsel och upp på en gjuten betongplatta där det tog tvärstopp. Vi klarade oss bortsett från att jag antagligen sträckt mig i nacken när den for fram och tillbaka i sidled. Bilen klarade sig inte riktigt lika bra. Drivaxeln gick av och hela framvagnen blev helt sne. Vindrutan spräcktes av en stolp från stängslet och eltråden på stängslet drog med sig ena sidospegeln och extra ljusen. Ena framlyktan krossades och plåten blev skadad. Och så punka på däckena på ena sidan varav fälgen på framdäcket blev helt tillbucklad.

Ingen rolig upplevelse direkt. Hade det inte varit för betongplattan hade bilen antagligen inte blivit så skadad som den blev. Håkan kom så vi kunde lasta över alla grejer Olle hade i skåpet och sedan ringde vi en bärgningsbil.

Blixthalkan är verkligen otäck och det var tur i oturen att Olle inte körde i mer än 40-50 km/h. Att det blev skrot av bilen är tråkigt men strunt samma i en sån här händelse. Huvudsaken är att vi klarade oss :)
#1 / / Emilie:

Men guuuud.. vad otäckt! Huvudsaken som sagt är ju att det är bra med er.. hoppas sträckningen inte är så allvarlig?!

Vad chockad jag blev när jag gick in och läste detta..

Älskar dig!

Puss & Kram

#2 / / Louise:

Usch vad hemskt! Tack och lov att allting gick bra med er i alla fall! En bil kan man ersätta, man kan inte ersätta er!

Hoppas att nacken blir bättre så fort som möjligt!

Kramkram

#3 / / Hanna:

uschusch, så otäckt...

Tack och lov att det gick bra med er. Hoppas att du snart känner dig bra i nacken.

Många Kramar

/Hanna