/ /

Helg!

Äntligen fredag. Sista natten gick lika bra som föregående nätter. Har vänt på dygnet totalt nu så vi får väl se hur det går att sova ikväll. Vi hade jättelugnt inatt igen så i brist på annat fick jag, Maria och Maria för oss idén att andas i en av våra respiratorer.. hehe. Provade att andas med olika tryck och det var ju en upplevelse. Kändes som lungorna skulle explodera med höga tryck.. haha. Roligt att känna på hur det verkligen känns iaf. MEN, man kunde inte på något sätt se normal ut i den där masken.. haha.



Tänkte gå upp 12 idag men det var helt omöjligt :P SÅ trött. Somnade om och gick upp vid 14 istället. Duschade och åkte ner till stan. Hittade en jättefin hängslekjol på H&M. Passade även på att köpa nya träningsskor på Team Sportia eftersom Friskis har rabattvecka där nu, 20 % på ordinarie pris. Inviger dom nog imorgon! 

Till sist.. här kommer den utlovade bilden.. haha. Så här satt jag i väntrummet i en halvtimme och ja, folk glodde på mig som om jag vore från en annan planet.. hehe.